joi, 2 decembrie 2010

"De ziua naţională am ţinut doliu!"

Europarlamentarul romîn, de origine maghiară, Laszlo Tokes, a declarat într-un interviu acordat ieri, 1 decembrie, Antenei 3, faptul că ziua naţională a Romîniei nu este nici mai mult nici mai puţin decît o zi de doliu. “Aceasta zi e una de doliu pt noi, nu de sarbatoare. Noi am putea sărbători ziua asta dacă am avea ce sărbători. (...) România a fost născută prin divizarea Ungariei".
Elementul, de un penibil fără margini, a fost numit recent vice-preşedinte al Parlamentului European, ocupînd funcţia de europarlamentar ales de cetăţenii romîni. De ce nu a ţinut doliu atunci cînd a fost ales în Romînia? Sau, de ce nu a candidat în Ungaria? Mai bine zis, de ce au ales unii să trimită la Bruxelles un individ care dispreţuieşte tot ce înseamnă Romînia?
Iată cum fel de fel de trişti înjosesc cu orice prilej însemnele statului romîn (irosind astfel o foarte bună ocazie să tacă), în vreme ce romînii care atrag atenţia asupra separatismul şi iredentismului maghiar sunt etichetaţi ca fiind "xenofobi".  Comentarii adiţionale sunt de prisos.
Puteţi să îi faceţi urări de bine, evident, preotului reformat pe site-ul său oficial : http://tokeslaszlo.ro/ro/

Scris de: Cosmin ANDREI
andreicosmin1990@yahoo.com

Un comentariu:

  1. pff....fanatic si Laszlo asta...da sa plece in... patria mama sa jeleasca ce o vrea si sa ne lase in pace!

    RăspundețiȘtergere

Comentează şi dă mai departe!