miercuri, 27 iunie 2012

Se filmează Jeepers Creepers 3


Jeepers Creepers 3: Cathedral va fi continuarea primelor doua filme din seria Jeepers Creepers si va aparea in cursul anului viitor. Jeepers Creepers 3 va relua povestea de unde a fost lasata de cel de-al doilea film al seriei: monstrul crucificat de peretele unui hambar gata sa iasa din nou din hibernare.
Trish Jenner este mama adolescentului Darry, tânăr ce şi-a primit numele în amintirea fratelui lui Trish, Darry Jenner, pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu 23 de ani. Trish are coşmaruri curente, groaznice, în care fiul ei suferă aceeaşi soartă ca şi fratele ei, ucis de Creeper. Determinată să facă orice pentru ca fiul ei să nu cadă în mâinile monstrului, Trish, care acum este o femeie puternică şi bogată, îşi promite să termine odată pentru totdeauna cu Creeper.
Ray Wise, care l-a interpretat pe curajosul Jack Taggart Sr. in partea a doua a filmului (2003),  declara ca exista mari sanse de a-si relua lupta cu straniul personaj inaripat care mananca oameni intr-un al treilea film din seria Jeepers Creepers. Wise a spus ca “Scenaristul si regizorul francizei, Victor Salva vrea sa mai faca un film, si este sigur de asta, deoarece am discutat despre asta in ultimele luni. Si acum filmul are prioritate.
Initial, Salva a vrut sa faca un prequel, a carui actiune se petrecea in vestul salbatic (ce ar explica alegerea vestimentara ciudata a personajului malefic), dar zvonurile recente ar sugera ca de fapt este vorba despre un sequel la ultimul film, a carui actiune va avea loc peste 20 de ani.

Scris de: Cosmin ANDREI
andreicosmin1990@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează şi dă mai departe!