joi, 6 august 2009

Mariah Carey îl ia la mişto pe Eminem

Perioada de glorie a cântăreţei Mariah Carey părea că a trecut de ceva vreme. Nu a mai apărut aşa des pe scenă, nu a mai avut proiecte noi, s-a cam îngrăşat. Până la urmă, nu se mai prea putea ridica la înălţimea vedetelor de azi, cu toate că are vocea mult mai bună decât multe alte celebrităţi internaţionale. Totuşi, zilele trecute, Mariah pare să fi revenit în forţă şi nu datorită omagiului adus lui Michael. Solista a demonstrat că, pe lângă vocea unică, arată şi foarte bine, chiar în mijlocul tuturor vedetelor care îşi vând imaginile artificiale. Noul look, obţiunut in urma exerciţiilor efectuate sub supravegherea antrenorului personal pe care diva şi l-a angajat, pare să-i fi readus statutul de “hottie” printre vedete.
După ocazii multiple de a ironiza vedete, pe care nu le-a irosit niciodată, iată că vine şi rândul lui Eminem să fie pus la colţ. Mariah Carey, una dintre cântăreţele aflate în vizorul rapperului când vine vorba de aşa ceva, a decis sa ia taurul de coarne şi să demonstreze că -de ce nu ?- se poate şi invers. Artista care are pana in prezent 18 single-uri care au ajuns pe locul 1 in topul Billboard, a filmat, la începutul acestei săptamani, videoclipul primului single extras de pe noul său disc. Cântăreaţa se dezlănţuie împotriva starului hip-hop cu melodia “Obsessed” (”Obsedat”), de pe albumul “Memoires of an Imperfect Angel” (”Memoriile unui înger imperfect”). "Pentru ca va iubesc vreau sa fiti primii care afla titlul noului meu album. "Memoirs of an Imperfect Angel" este foarte personal si va este dedicat", a scris MIMI pe Twitter. Cei doi au avut, mai demult, o scurtă relaţie romantică, iar Eminem a sugerat, în piesa lui intitulată “Bagpipes from Baghdad”, că s-ar fi culcat cu Mariah. Suparată foc, ea îi răspunde rapperului cu aceeaşi monedă, cu ironie şi versuri bine ticluite. Ĩn noul său videoclip, filmat la New York, interpreta se deghizează într-un personaj care seamană izbitor cu Eminem şi care poartă un tricou lălâi, şapcă şi pantaloni largi. Potrivit site-ului Contactmusic.com, versurile piesei îl au ca destinatar clar tot pe fostul iubit: “Ai halucinaţii, băiete, iţi cam pierzi minţile… Cred că e de la “iarbă” sau poate de la extasy… Ce eşti aşa obsedat de mine?! Minţi că ai facut sex cu mine… Tu eşti mama şi tata, eu sunt o corporaţie… Eu sunt o conferinţa de presă, tu eşti o conversaţie.” Nu mai departe de luna trecută, soţul căntareţei, actorul şi rapperul Nick Cannon, a ţinut să-i atragă atenţia în mod public rapperului că i-a jignit consoarta, susţinând că relaţia dintre Mariah şi Eminem nu a fost niciodată una serioasă şi chiar amentinţandu-l pe acesta din urmă cu bataia dacă nu va înceta să se promoveze folosindu-se de numele artistei cu cele mai mari vanzari din istoria muzicii : “El este incă obsedat de soţia mea, aceeaşi femeie de acum opt ani cu care n-a reuşit să se culce”. Ĩn altă ordine de idei, videoclipurile de pe youtube de pe cel mai recent album al cântareţei, care percepe un onorariu de (ATENTIE !!) un milion de dolari pentru patru melodii, au fost deja blocate din cauza numeroaselor vizualizări şi, deci, există toate premisele pentru ca cel de-al doisprezecelea album, ce va fi lansat pe 25 august, să fie un nou succes răsunător. Pentru noul album, diva a colaborat cu Timbaland, Gucci Mane, The-Dream si Tricky Stewart, adoptând un sound ultramodern şi orientându-se spre versuri mai dure decât de obicei, fapt ce i-a surprins în mod plăcut, se pare, pe fanii cantăreţei care poate atinge cele mai inalte note vocale...


Mariah Carey Obsessed Video
Încărcat de anthonychopin25. - Explore more music videos.
Scris de: Cosmin ANDREI
andreicosmin1990@yahoo.com

2 comentarii:

  1. In videoclip,"Eminem" isi facuse altar cu ea :)) Melodia,e foarte dragutica,dar totusi mi se pare destul de exagerat videoclipul.Cred ca nu stiau ce final sa puna,si au bagat acolo un autobuz. :-??
    Sunt curioasa de reactia lui Eminem.Poate ne tii la curent :*

    RăspundețiȘtergere

Comentează şi dă mai departe!